Да се разделим с косата без обем!

Сбогом плоска коса!

Ето и новите финиши за обема на прическата.

Нанесете шампоана и след няколко секунди: косата се преобразява и сухата коса вече не съществува. От днес има начин да се сбогуваме с косата без обем благодарение на иновациите на K-time!  Жизнено важно за всяка жена е да има стилна прическа. Мечтата да не страдаме повече от прическа, която "пада", къдрици и които се развалят - вече е възможна.

Желанието на всички дами, да блеснат с обемни, еластични и перфектни коси е на път да се осъществи. Първата стъпка, която е от съществено значение, за да може да се обезмасли е да се използват професионални продукти по време на рутинните процедури за почистване на косата. Започвайки от шампоана, който трябва да има формулировка, предназначена за тънка коса или за коси, които са склонни да се изправят: препоръчват се леки съставки, които не утежняват косъма, но придава жизненост и блясък.

Също толкова внимание трябва да се отдели и на маската и нейното нанасяне: този вид продукт не трябва да се масажира - обратното на това, което трябва да се направи с шампоана - в областта на корените. Вместо това трябва да се нанесе по дължините, след което да се разрешат с широк гребен, за предпочитане направен от дърво, което е точно обратното на това, което обикновено правим. Започвайки от връхчетата, след това бавно достигайки до корените.

В допълнение към фазата на измиване, за да се сбогуваме с плоската коса е от значителна важност да се използват правилните продукти по време на фазата на сушене, за да имаме обемна и перфектна прическа. И това е, което K-time е създала за вас: Elastic Bomb и Diamond Dust, съвършените продукти за оформяне и дефиниране на всяка прическа. Вижте още продукти, които са невероятният завършек на една прическа в категория "Стилизанти".